In een trein richting Zwolle is donderdagavond een conducteur bespuugd.
Volledig scherm
In een trein richting Zwolle is donderdagavond een conducteur bespuugd. © Getty Images

Schreeuwen, schelden, spugen: jongen (17) uit Dronten gaat door het lint in trein

Een 17-jarige jongen uit Dronten is opgepakt nadat hij in een trein een conducteur heeft bespuugd. Ook viel hij andere reizigers lastig. En dat was niet het enige wat hij op zijn kerfstok had.

29 reacties

 • Sina Hogeboom

  7 maanden geleden
  Graag een hoge boete dat hij het ook voelt anders is het nog voor niks geweest,die boete.Wat een opvoeding krijgen ze tegenwoordig zeg en het wordt nog veel erger,let maar op.
 • M van de Giessen

  7 maanden geleden
  (Ik ben van mening dat als je problemen hebt, dat je dat niet op willekeurige onschuldige mensen gaat afreageren. Daar is geen excuus of verzachtende omstandigheid voor te verzinnen. Maar als iemand je persoonlijk bewust het leven zuur maakt… dat is een ander verhaal)
 • M van de Giessen

  7 maanden geleden
  @wim grote kans dat ie wel even gaat slapen. Maar idd, beter de ouders gewoon een flinke boete geven, die zullen dat wel kunnen waarderen. Maar als iemand mij zomaar zonder aanleiding in het gezicht zou spugen, denk ik dat ik me moeilijk zou kunnen bedwingen. Maar voor hetzelfde geld sla je iemand dood, krijg je daar weer een hoop gezeik van.
 • Willem Heerema

  7 maanden geleden
  Hopelijk gaat de politie of andere overheidsorganisatie ook in gesprek met de ouders van deze schavuit.
 • Johannes van Dijk

  7 maanden geleden
  Tijd voor herinvoering van de dienstplicht voor jongens en meiden. Tijd voor opvoedings- trainings-strafkampen, om ontspoorde jeugd een tijd buiten onze samenleving te houden.