De politie is op zoek naar de eigenaar van deze rode auto na een incident op de Sloefweg.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar de eigenaar van deze rode auto na een incident op de Sloefweg. © Politie Noordoostpolder

Dit is het voertuig dat de politie zoekt nadat jongen (13) in de Noordoostpolder van zijn fiets werd getrokken

UpdateDe politie is dringend op zoek naar de eigenaar van dit rode autootje dat mogelijk betrokken is bij een incident op de Kamperweg bij Emmeloord afgelopen woensdag. Een 13-jarige jongen werd toen door een man van zijn fiets gewerkt en kon ternauwernood ontsnappen.

11 reacties

 • Kas van Dam

  2 maanden geleden
  Opvallend wagentje, kan niet moeilijk zijn te achterhalen. Eigenaar in kwestie zal wel goed in de stress zitten. En terecht! Maar laten we wel duidelijk wezen: de man heeft wat uit te leggen, maar wat er daadwerkelijk precies gebeurd is weten we niet.
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Of hij verstopt hem. Hier hoef je geen rijbewijs voor te hebben toch. Dom. Zo zie je maar dat het faliekant fout kan gaan. Het is te hopen dat hij zichzelf aangeeft en er flink van leert.
 • W Belt

  2 maanden geleden
  Moet toch op te sporen zijn
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Ja, en als de eigenaar dit leest zal ie er wel ff niet mee de weg op gaan...maar ik denk dat ie snel wordt achterhaald..er zal hem dan best wel een urenlange taakstraf wachten..
 • jolijn jansen

  2 maanden geleden
  Als die auto/ brommobiel dagelijks over die weg rijd zoals de politie denkt ga je toch even posten, lijkt mij dat je je hem dan zo hebt