De collectie gereedschappen die de mannen bij zich droegen.
Volledig scherm
De collectie gereedschappen die de mannen bij zich droegen. © Wijkagenten Waterkwartier

Duo (27 en 46) gesnapt op industrieterrein Zutphen: ‘Slijptol viel zo onder zijn jas vandaan’

Twee verdachte mannen in het holst van de nacht op een Zutphens industrieterrein. Dat is geen zuivere koffie, moeten de wijkagenten gedacht hebben. Warempel: bij een van de twee viel een slijptol onder zijn jas vandaan. En dat was lang niet het enige...

5 reacties

 • Ron Meijer

  2 maanden geleden
  Deze mannen zijn gepakt omdat ze gespot zijn door de cameraobservant van I-watch. Die heeft vervolgens de politie gewaarschuwd. Weer het bewijs voor de meerwaarde van cameratoezicht!
 • H Batterman

  2 maanden geleden
  Nou B. Hansman. Met een beetje geluk wordt het een boete voor overtreding van de algemene plaatselijke verordening mits het vermeld staat in de APV van Zutphen, het verboden is om inbrekerswerktuig bij je te hebben in de nachtelijke uren, anders heb je helemaal niets. Hopelijk komt er een ontdekking van diefstal/inbraak bij dan zijn ze in ieder geval het gereedschap kwijt. Anders krijgen ze dat terug.
 • S. Nijhof

  2 maanden geleden
  150 misdrijven is toch lekker verdienen voor de advocaat! Lijkt mij geen slimme crimineel.
 • B. Hansman

  2 maanden geleden
  Even een voorspelling op de zondagochtend; in de rechtbank gewoon een heel erg zielig verhaal opdragen, traantje wegpinken over een vervelende jeugd, de falende hulpinstanties en wederom een falende maatschappij kortom, 2 weken schoffelen + onkostenvergoeding.
 • Tonnie Blankhorst

  2 maanden geleden
  En...? Verzachtende omstandigheden? Bij 150 misdrijven zou je denken aan bij elkaar opgeteld jaren cel.