Begin uw dag goed geïnformeerd

compleet

Word lid van de Stentor

Met alle abonnementen kunt u onbeperkt PREMIUM artikelen lezen op 5 apparaten tegelijk

Digitaal

Digitaal Basis

Onbeperkt Premiumartikelen
1,20 per week
35% KORTING
Introductietarief
  • Onbeperkt Premiumartikelen
  • Digitale krant met bijlagen (pdf)
  • Magazine Mezza en bijlagen Z&Zo
  • Extra dikke weekendkrant
  • Doordeweeks de papieren krant

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen
3,00 per week
38% KORTING
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
4,00 per week
36% KORTING
Introductietarief

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,00 per week
37% KORTING
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op de Stentor en hebt u een vraag?

Waarom zij de Stentor lezen

Lezer Aron van Rheenen

Als docent wil ik op de hoogte zijn van wat er regionaal speelt

Als Zwollenaar wil ik weten wat er in de regio gebeurt. Ik sta voor de klas, ben docent geschiedenis, en dan moet je op de hoogte zijn van de leefomgeving van je leerlingen. Persoonlijk vind ik dat aspect van nieuws van ‘dichtbij’ ook heel prettig, vooral als het om sport gaat.. De Stentor is goed in regionale sportberichtgeving, maar ook de opiniërende sportcolumns van Sjoerd Mossou zijn altijd raak.
Lezer Ben Westerkamp

Door de Stentor vorm ik een afgewogen mening

Ik wil op een goede manier op de hoogte blijven van wat er speelt in de regio Zwolle, maar ook van het landelijke en het wereldnieuws. Je krijgt in deze tijd zoveel informatie over je heen, dat een betrouwbaar medium onontbeerlijk is. De stukken van rechtbankverslaggever Ronald Kamps zijn altijd interessant. Hij geeft met humor een kijkje in die wereld. Dat is wel een functie van de krant, vind ik, dat je blik wordt verruimd. Zo kun je zelf een afgewogen mening vormen en over dingen meepraten.

Over de Stentor

De Stentor is de regionale nieuwsbrenger voor het gebied op en rond de Veluwe en de IJssel. De uitgebreide regio heeft een rijke historie, een krachtige economie, mooie steden en dorpen en veel natuurschoon. Elke editie van de Stentor - het zijn er twaalf - heeft een team van zeer betrokken verslaggevers die veelal in de regio wonen waar de editie gelezen wordt. Dat maakt de afstand tussen onze journalisten en de lezer – letterlijk – klein. Die betrokkenheid zie je overal terug: in de krant, op de site en in de app. Mede dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weten de lezers zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket binnenlands en buitenlands nieuws. 


U kunt de Stentor op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot de Stentor op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, overal vindt u de journalistiek zoals u van ons gewend bent: kritisch, betrokken en toegankelijk.

Over de Stentor

Veelgestelde vragen