Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend
Volledig scherm
Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend © Jeannette Huisman

Chef magazine Sara van Gorp: ‘Onze nieuwe columniste schrijft over onderwerpen die veel mensen raken’

InterviewAanstaande zaterdag ligt er een verfrist magazine in de winkel en op de deurmat. Met een nieuwe naam, een nieuwe columniste en nieuwe rubrieken. Maar natuurlijk ook met vertrouwde namen. Mezza-chef Sara van Gorp over de vernieuwing van het magazine. ‘We hebben met de hele redactie lezers gebeld om te horen wat zij wilden.’

  1. Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij de Stentor!
    Achter de Schermen

    Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij de Stentor!

    Je volgt de Tour de France bij de Stentor op de manier zoals jij dat wilt. Op onze website, met de app of in de krant; we zitten overal in de kopgroep en houden je dagelijks op de hoogte van de verrichtingen van onze Nederlandse teams én renners. We volgen de Nederlandse klassementsrenners Tom Dumoulin en Bauke Mollema en sprinter Cees Bol. Maar ook Tourwinnaar Bernal en de man in vorm bij Jumbo-Visma, Primoz Roglic.