AD-sportjournalist Lisette van der Geest in ijsstadion Thialf in Heerenveen.
Volledig scherm
AD-sportjournalist Lisette van der Geest in ijsstadion Thialf in Heerenveen. © Vincent Jannink

Sportverslaggever Lisette van der Geest: ‘Na mijn schaatscarrière ben ik op een ander podium gestapt’

Onze mensenOud-topschaatser en sportverslaggever Lisette van der Geest (38) maakt deel uit van de equipe die voor het AD en de regionale kranten de Winterspelen in Peking verslaat. Ze hoopt weer op finales zoals die van shorttrackschaatser Suzanne Schulting bij de Olympisch Spelen in 2018.

 1. Voetbal bij de Stentor: voor lezers, kijkers en luisteraars
  Achter de Schermen

  Voetbal bij de Stentor: voor lezers, kijkers en luiste­raars

  Menig voetbalsupporter maakt het wel eens mee: tijdens de wedstrijd een drankje halen en nét een doelpunt missen. Dan biedt Goal Alert uitkomst. In de app van de Stentor kunnen mensen hun favoriete club(s) uit de ere- en eerste divisie aanvinken en binnen enkele minuten verschijnt op hun telefoon een video met het doelpunt. Dat is niet alleen handig in het stadion, maar ook voor thuis, onderweg of waar dan ook. In 3 stappen geïnstalleerd: klik hier
 2. In deze tijd zien lezers het voordeel van de Stentor app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

  In deze tijd zien lezers het voordeel van de Stentor app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

  De krant wordt al jaren digitaal gemaakt, maar vaak nog op papier gelezen. Prima natuurlijk. Maar de Stentor op je smartphone, tablet of computer heeft zo zijn voordelen, betoogt managing editor Rennie Rijpma. De Friezin werkt al ruim een kwart eeuw in de journalistiek, noemt zichzelf een ‘nieuwsjunk’ en groeide op met de papieren krant. ,,Snel op de hoogte zijn van alles wat speelt, waar je ook bent.”