De auto van PEC-trainer Stegeman raakte zwaar beschadigd.
Volledig scherm
De auto van PEC-trainer Stegeman raakte zwaar beschadigd. © Rens Hulman

Wat doe je als sportverslaggever als de trainer van PEC Zwolle dronken een ongeval veroorzaakt?

Over OnsJohan Inan (33) is clubwatcher van PEC Zwolle bij De Stentor. Inan volgt de club op de voet. Hij schrijft over de successen, maar ook over de trainer die met een slok op achter het stuur kruipt. Hoe ging Inan te werk toen hij ontdekte dat trainer Stegeman met drank op een ongeval veroorzaakte? 

 1. In deze tijd zien lezers het voordeel van de Stentor app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

  In deze tijd zien lezers het voordeel van de Stentor app: Snel op de hoogte zijn wat er speelt

  De krant wordt al jaren digitaal gemaakt, maar vaak nog op papier gelezen. Prima natuurlijk. Maar de Stentor op je smartphone, tablet of computer heeft zo zijn voordelen, betoogt managing editor Rennie Rijpma. De Friezin werkt al ruim een kwart eeuw in de journalistiek, noemt zichzelf een ‘nieuwsjunk’ en groeide op met de papieren krant. ,,Snel op de hoogte zijn van alles wat speelt, waar je ook bent.”
 2. Voetbal bij de Stentor: voor lezers, kijkers en luisteraars
  Achter de Schermen

  Voetbal bij de Stentor: voor lezers, kijkers en luiste­raars

  Menig voetbalsupporter maakt het wel eens mee: tijdens de wedstrijd een drankje halen en nét een doelpunt missen. Dan biedt Goal Alert uitkomst. In de app van de Stentor kunnen mensen hun favoriete club(s) uit de ere- en eerste divisie aanvinken en binnen enkele minuten verschijnt op hun telefoon een video met het doelpunt. Dat is niet alleen handig in het stadion, maar ook voor thuis, onderweg of waar dan ook. In 3 stappen geïnstalleerd: klik hier