Achterhoekers krijgen rode vlekken als iemand de baas gaat spelen

COLUMNBeste Achterhoekers. Achterhoekers krijgen rode vlekken in hun nek wanneer er iemand de baas of de chef gaat spelen. Daar worden wij heel ongemakkelijk van. Hoe lastig is het dan om op 'de zaak' of in de fabriek te moeten werken onder een baas of onder een omhooggevallen chef. Eentje die een Achterhoeker moet vertellen hoe het moet. Per definitie onmogelijk. Een Achterhoeker is een vakman en die hoef je echt niet aan te sturen.

Sommige van die sturende types menen door hun positie dat ze een soort van verheven status hebben toebedeeld gekregen. Groeten niemand meer omdat ze nu baas zijn. Willen een eigen parkeerplaats op de zaak waar niemand anders mag staan. Rijden de vouw uit je broekspijpen omdat zij de baas zijn en jij niet.

  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.

Achterhoek