De prijswinnaars op de voorgrond.
Volledig scherm
De prijswinnaars op de voorgrond. © Carlo Stevering fotografie

Achterhoekse bedrijven in de prijzen vanwege talent, inspiratie en onderscheidend vermogen

DOETINCHEM - De drie bedrijven Kemperkip, K14 en Van Raam zijn donderdag in de Doetinchemse schouwburg Amphion in de prijzen gevallen tijdens de Ondernemersprijzen Achterhoek. 

In september werden er negen bedrijven genomineerd uit de ruim honderd online aanmeldingen. In Amphion was het Herman Kemper die uiteindelijk de Ap Ruesink Ondernemers Award in ontvangst mocht nemen. ,,Zijn product is synoniem voor een stukje Achterhoekse trots en onderscheidt zich door smaak, kwaliteit, dierenwelzijn en duurzame productie”, zo vatte Steven Enneman, voorzitter van de jury, de prestatie van Kemperkip samen. De Ap Ruesink Ondernemers Award gaat altijd naar een bedrijf dat zich weet te onderscheiden.

Talent

Bart Mulder van keukenbedrijf K14 uit Doetinchem werd uitgeroepen als meest getalenteerde starter. ,,Bart is met zijn bedrijf K14 ambitieus, toont lef en heeft internationale groeiambities”, roemde de jury deze Achterhoeker. Even later mocht Marjolein Boezel van Van Raam de Guus Hiddink Bedrijven Award in de lucht houden. Deze award is bedoeld voor inspirerende bedrijven. 

Het pand van Van Raam in Varsseveld.
Volledig scherm
Het pand van Van Raam in Varsseveld. © Jan Ruland van den Brink
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek