De Feestfabriek, organisator van de Achterhoekse festival Zwarte Cros en Mañana Mañana, heeft zich aangesloten bij het kort geding tegen de staat om de nieuwe coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Feestfabriek, organisator van de Achterhoekse festival Zwarte Cros en Mañana Mañana, heeft zich aangesloten bij het kort geding tegen de staat om de nieuwe coronamaatregelen. © Jan van den Brink

Achterhoekse festivalorganisator eist duidelijkheid: ‘Evenementenbranche wéér de nek omgedraaid’

HENGELO/ LICHTENVOORDE - ,,De evenementenbranche wordt wéér de nek omgedraaid’’, zegt Feestfabriek-directeur Ronnie Degen. De Achterhoekse festivalorganisator uit Hengelo is een van de meer dan dertig partijen die vrijdag tegenover de overheid staan.

1 reactie

 • jos zoet

  3 maanden geleden
  In deze tijd een festival organiseren is vragen om problemen...
 1. Ergernis om gevreesde coronamaatregelen: ‘Ongevaccineerden verpesten het voor de rest’
  PREMIUM
  VIDEO
  16

  Ergernis om gevreesde coronamaat­re­ge­len: ‘Ongevacci­neer­den verpesten het voor de rest’

  De roep om maatregelen tegen de hausse aan coronabesmettingen en de daarmee samenhangende toename van ziekenhuisopnames wordt steeds sterker. Het Outbreak Management Team (OMT) brengt donderdag een vervroegd advies uit aan het kabinet, dinsdag is er een persconferentie waarin mogelijke nieuwe maatregelen worden afgekondigd. In Deventer is er ergernis over eventuele aanscherpingen.

Achterhoek