De Arriva-trein tussen de Achterhoek en Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De Arriva-trein tussen de Achterhoek en Arnhem. © Jan Ruland van den Brink

Arriva-trein komt niet, omdat er geen personeel voor is: maar dat is volgens vervoerder een incident

updateWINTERSWIJK - Je staat op het station in Winterswijk te wachten op de trein van 7.20 uur die je moet hebben om op tijd op je werk te zijn in Arnhem. Op het moment dat je moet instappen, zijn de rails leeg. Geen trein.

1 reactie

 • jos zoet

  4 maanden geleden
  Geen uitval door corona ? Des te erger...
 1. Fataal auto-ongeluk drama voor vriendengroep: Brett R. uit Lochem ‘moet gevolgen van zijn fout altijd meedragen’
  PREMIUM
  met video
  8

  Fataal au­to-ongeluk drama voor vrienden­groep: Brett R. uit Lochem ‘moet gevolgen van zijn fout altijd meedragen’

  Op 27 augustus 2020 net na middernacht maakte een harde klap tegen een boom in het buitengebied van Markelo een einde aan twee jonge levens. Maandag stond Brett R. uit Lochem, de bestuurder van de ongevalsauto, voor de rechter in Almelo. Op de zitting werd duidelijk dat de vriendschapsbanden sterker zijn dan ooit. Het diepe verdriet wordt samen verwerkt.
 2. Mouhamed en Marjan zijn ‘buddy’s’: ‘Ik hou van musea en literatuur, maar binnen de Syrische gemeenschap zijn dat er maar weinig’
  PREMIUM

  Mouhamed en Marjan zijn ‘buddy’s’: ‘Ik hou van musea en literatuur, maar binnen de Syrische gemeen­schap zijn dat er maar weinig’

  Er zijn in Nederland al 5000 mensen die het doen: buddy zijn voor een vluchteling via de Stichting Buddy to Buddy. In de gemeente Bronckhorst start nu weer een nieuwe ronde. Wie zich aanmeldt om buddy te zijn, neemt vier maanden lang iemand onder zijn hoede. Waarmee? Kan van alles zijn. Marjan Timmers (65) uit Kranenburg gaat met Mouhamed Rasho (48) uit Hengelo musea langs.

Achterhoek