Volledig scherm
Met de bus naar de Zwarte Cross, niet alleen voor ouderen. Archiefoto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Arriva verzorgt busvervoer uit hele land naar Zwarte Cross

LICHTENVOORDE - Bezoekers van de Zwarte Cross kunnen komende zomer bijna uit heel Nederland met speciale bussen vervoerd worden naar het festivalterrein in Lichtenvoorde. Organisator de Feestfabriek heeft hierover afspraken gemaakt met vervoerder Arriva.

De bussen rijden volgens speciale routes. Voor de campinggasten vertrekken de bussen op donderdag vanuit steden als Groningen, Emmen, Leeuwarden en Breda. Onderweg zijn haltes aangewezen, zodat daar bezoekers ook kunnen instappen. Wel is afgesproken dat per persoon 1 tas meegenomen mag worden en per 2 personen een tent. Losse partytenten, kliko's, bolderkarren en kruiwagens kunnen niet meegenomen worden. ‘Alles wat je in je tas of koffer kunt krijgen, zoals bijvoorbeeld een klap- of visserstoeltje mag wel mee de bus in', laat de organisatie weten. Retourtjes kosten maximaal 39,50 euro.

Dagvervoer

Daarnaast heeft de Zwarte Cross afspraken gemaakt met Arriva over busvervoer tijdens het festival zelf. Ook dan kan vanuit het hele land opgestapt worden. Mochten de halteplaatsen niet genoemd worden op de speciale website, kan bij voldoende interesse ook nog op andere plaatsen opgestapt worden.

De Zwarte Cross is één van de grootste festivals van Nederland. Van 18 tot en met 21 juli worden meer dan 200.000 bezoekers verwacht. Het festival is al maanden uitverkocht.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek