De Barchschole in Barchem huisvest peuteropvang Avonturijn al, maar straks gaan de peuters en kleuters nóg meer samenspelen. (Inzet: kleuters van school elders in Nederland)
Volledig scherm
PREMIUM
De Barchschole in Barchem huisvest peuteropvang Avonturijn al, maar straks gaan de peuters en kleuters nóg meer samenspelen. (Inzet: kleuters van school elders in Nederland) © Barchschole (Inzet: Jeffrey Groeneweg)

Barchemse peuters en kleuters straks in hetzelfde klaslokaal: ‘Dan kunnen ze véél meer van elkaar leren’

Peuters en kleuters niet meer op twee aparte locaties, maar in één lokaal. Peuteropvang Avonturijn en basisschool de Barchschole gaan met die nieuwe opzet van start in Barchem. Het idee is dat kinderen zo meer van elkaar kunnen leren en onderwijs op maat krijgen.

  1. Twente-supporter gooide vuurwerkbommen tussen fotografen: ‘In een flitsmoment maakte ik de verkeerde keuze’
    PREMIUM

    Twen­te-supporter gooide vuurwerk­bom­men tussen fotografen: ‘In een flitsmo­ment maakte ik de verkeerde keuze’

    De Haagse politierechter heeft de 31-jarige Twente-supporter Nicky te W. uit Neede veroordeeld tot 200 uur taakstraf en drie maanden voorwaardelijke celstraf, omdat hij op 7 december 2019 in het Cars Jeans Stadion van ADO twee vuurwerkbommen gooide die vlakbij fotografen tot ontploffing kwamen. Op die dag werd in het ADO-stadion de eredivisiewedstrijd ADO-Twente gespeeld.

Achterhoek