Loes ten Dolle, fractievoorzitter D66 gemeenteraad Winterswijk
Volledig scherm
PREMIUM
Loes ten Dolle, fractievoorzitter D66 gemeenteraad Winterswijk © DG

Bedreigingen aan de orde van de dag: burgemeester ‘nazileider’ en ‘flikker’ genoemd, Ten Dolle ‘was al elf keer dood geweest’

WINTERSWIJK - ,,Ik was al elf keer dood geweest”, zegt raadslid Loes ten Dolle (25) uit Winterswijk. Ze is helemaal klaar met al die bedreigingen en gaat voortaan van elke bedreiging op Twitter of Facebook aangifte doen.

2 reacties

  • Recent- Toegevoegd

    1 jaar geleden
    Wat had dame dan gedacht…dat we allemaal als makke schapen ons naar de slachtbank zouden laten leiden? Als die dame respect wil ontvangen zal ze dat ook moeten tonen, de wereld begint al flink volledig volgens plan te polariseren, als ze de verkeerde kant kiest is dat prima, maar dat heeft ook consequenties. En hoe harder je je opstelt hoe hardere reactie je terug gaat krijgen.
  • Auke de Jager

    1 jaar geleden
    Gevolg van eigen slappe gedrag van politici, en maar overleggen en theedrinken. Dus nu niet zeuren, en trouwens het zal nog veel erger worden, de asielcentra's puilen uit, in Utrecht worden ze al in 4-sterren hotel opgevangen wat nog VEEL MEER 'vluchtelingen' zal aantrekken. Veel plezier ermee!