ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Bennie Jolinks be­richt over Johan Derksen verwijderd: ‘Censuur! En ik neem er geen woord van terug’

Volgens Bennie Jolink heeft Facebook een bericht van hem verwijderd waarin de zanger het opneemt voor Johan Derksen. ,,Censuur", volgens Jolink die er aan toevoegt geen woord van terug te nemen. 

58 reacties

 • Linda van Maanen

  1 jaar geleden
  Ria Fokkema snapt het echt niet.
 • R.A Brull

  1 jaar geleden
  Het kan allemaal wezen. Waar het echter volledig Ongeloofwaardi werd was het filmpje daarna waarin allerlei mensen er iets over zeiden met als AFSLUITER; mw.Sigrid Kaag die dan wel niet sprekend namens het Kabinet aangaf "wel blij" te zijn. EVEN Opletten,. mw. Sigrid KAAG, Ja die van "misbruikpartij D66".
 • K. Kanis

  1 jaar geleden
  Bij dit soort mensen liggen de wortels van verloedering en normvervaging !!!
 • T. Klok

  1 jaar geleden
  @Johan de Vries, lees even het originele Facebook bericht, er staat iets méér dan alleen "marrokaan". Als ik dat woord precies zo herhaal, wordt deze reactie mogelijk ook niet geplaatst.
 • Geert Arends

  1 jaar geleden
  De ophef gaat er niet over een incident van 50 jaar geleden, maar over een incident afgelopen week. Het brengen van een ‘grappige’ anekdote die, niet grappig is en 50 jaar geleden niet grappig was. Het verschil met nu is dat er nu wel tegenspraak komt! Derksen kiest er vervolgens voor om de ‘vermoorde onschuld’ te spelen en zich volledig terug te trekken uit de discussie. Jolink kiest er voor om een goed punt aan te halen: We begrijpen elkaar niet!