Door de klap is er weinig meer over van het stoplicht.
Volledig scherm
Door de klap is er weinig meer over van het stoplicht. © RonVMedia

Bestuurder Aston Martin wordt onwel en rijdt stoplicht uit de grond in Doetinchem

DOETINCHEM - Een automobilist is donderdagochtend onwel geworden achter het stuur van zijn Aston Martin. Hij kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een stoplicht.

Het ongeluk gebeurde op de kruising tussen de Waterstraat en de C. Missetstraat in Doetinchem. Automobilisten die het ongeluk zagen gebeurden hebben de bestuurder uit zijn auto gehaald. Op dat moment was de man niet aanspreekbaar. 

Even later was hij dit wel. De man is nagekeken door het ambulancepersoneel en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

De zwaar beschadigde Aston Martin wordt weggesleept door een bergingsbedrijf.

  1. Zondag 1 april 1945: Chocola en Sweet Corporals
    PREMIUM

    Zondag 1 april 1945: Chocola en Sweet Corporals

    Uit de Achterhoek komen de logge geallieerde tanks, afgedekt met gekleurde doeken, binnenrollen. St. Isidorushoeve is het eerste Twentse dorp dat wordt bevrijd. Jonge soldaten delen chocola en sigaretten uit in Haaksbergen. Veel inwoners roken op deze feestelijke eerste paasdag hun eerste Sweet Corporal. De Engelse Goldstream Guards trekken door naar Enschede. De Duitsers geven de stad niet zomaar op. Ze blazen de Zuider- en Lonnekerbrug op, steken opslagdepots in brand en brengen zware vliegtuigbommen tot ontploffing op de Haaksbergerstraat. Pas om acht uur ’s avonds bereiken de Engelse tanks het stadhuis en wordt de Nederlandse vlag gehesen. Er vallen die dag nog achttien burgerslachtoffers.

Achterhoek