Volledig scherm
De bestuurster eindigde in een weiland nadat ze de macht over het stuur verloor. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Bestuurster verliest macht over het stuur en belandt in weiland

SINDEREN - Een bestuurster is vrijdagochtend met haar auto in een weiland belandt op de Sinderenseweg in Sinderen, nadat ze de macht over het stuur verloor. De wielen raakten de berm, waarna de auto over een sloot schoot en in het gras tot stilstand kwam.

De bestuurster is in de ambulance gecontroleerd op letsel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf moest de auto uit het weiland halen en wegslepen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Langerakse hut Vulcanus vermaard en gevreesd
  PREMIUM

  Langerakse hut Vulcanus vermaard en gevreesd

  DOETINCHEM/LANGERAK - Het faillissement van Vulcanus staat niet op zichzelf. De metaalgieterij kent een roerige geschiedenis in Langerak. Stof, trillingen, geluidsoverlast, stank. Er was de laatste decennia altijd wel een reden te vinden om te klagen over de inmiddels 125 jaar oude gieterij. Maar altijd lukte het directeur/eigenaar Grietinus Kamps om het bedrijf te laten draaien. Zelfs een faillissement in 2004 bracht daar geen verandering in. Er volgde een succesvolle doorstart.
 2. Doetinchemse kunstenaar Amit Bar toont het blote vrouwenlichaam als visueel genot
  PREMIUM
  vrijdaginterview

  Doetinchem­se kunstenaar Amit Bar toont het blote vrouwenli­chaam als visueel genot

  DOETINCHEM - Een vrouw die poedelnaakt door natuurgebied De Zumpe bij Doetinchem loopt. En een tweede model, met haar naakte lichaam vol bodypaint, doet de klompendans op een akker voor de Bronckhorster molen. Dat zijn twee van de meest bekeken video’s op het YouTube-account van de Doetinchemse kunstenaar Amit Bar. Zijn kunst valt op:,,Ik toon het mooie van de mens.’’

Achterhoek