Volledig scherm
PREMIUM
Jan Holtrigter bij de oprichting van Vordens Belang in 2016. © Vordens Belang

Betrokken Vordenaar Jan Holtrigter (64) overleden

,,Er was bijna geen club in Vorden waar Jan niet bij betrokken was'', zegt Harry Jansen over de donderdag op 64-jarige leeftijd overleden Jan Holtrigter. Jansen is secretaris van Vordens Belang waarvan Holtrigter penningmeester was. Beiden stonden in 2016 aan de wieg van de plaatselijke belangenvereniging.

Jan Holtrigter was daarnaast lid van de pr-commissie van het Heiligenbeeldenmuseum, bestuurslid van Kulturhus Vorden en Veilig Verkeer Nederland afdeling Bronckhorst en steunfractielid van GroenLinks in zijn gemeente.  De betrokken Vordenaar had zijn roots in Voorst, maar woonde sinds tientallen jaren in Vorden. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

  1. 120 knoeperts van Belgische karpers bevolken vanaf nu de Berkel
    PREMIUM
    VIDEO

    120 knoeperts van Belgische karpers bevolken vanaf nu de Berkel

    Honderdtwintig karpers uit Zonhoven, België, zwemmen sinds zaterdag in de Berkel. ,,Dat moet goeie vis zijn hè, als jullie hem van zover laten komen.” Eerst het water, dan de vissen. Carlo Vandeput is zaterdagochtend met zijn vrachtwagen vol karpers helemaal vanuit Zonhoven in Belgisch Limburg naar Lochem komen rijden. ,,Die Nederlandse wegen zijn wel een stuk beter onderhouden dan de Belgische zeg. Hadden wij maar een Néderlandse minister van verkeer."

Achterhoek