Het eerste doek dat verschijnt, een waarschuwing met wat er over 500 meter te zien is.
Volledig scherm
PREMIUM
Het eerste doek dat verschijnt, een waarschuwing met wat er over 500 meter te zien is. © Privé

Blote vrouwen langs N332 in Laren maken tongen los: ‘Wat is hier aanstootgevend aan?’

met poll‘Let op! Blote tieten over 500 meter’ Wie over de N332 bij Laren reed, kon ze niet missen. Een waarschuwing, een aankondiging van een feest en ook... een groot doek met drie blote vrouwen. De doeken maken de tongen los. Én zijn inmiddels weer weggehaald. ,,Vrouwonvriendelijk? Nee, gewoon goede reclame.”

52 reacties

 • T de Lange

  2 maanden geleden
  Mensen die hierbij gelijk denken aan aanstootgevend en aan sex zegt meer over deze mensen zelf.
 • A.J.A. van Rossum

  2 maanden geleden
  Er waait een zieke puriteinse wind door Nederland die het AD aanzet tot het weg fotoshoppen van de tepels van de vrouwen. De ene na de andere BN'er blijkt vrouwen te hebben lastiggevallen, maar een blote tepel... Nee, dat moeten we niet hebben.
 • Amber Molen

  2 maanden geleden
  Toch irriteer ik mij aan het feit hoe vaak vrouwen met een ontbloot bovenlijf ten toon gesteld worden . Zojuist ook weer reclame gezien voor lingerie, niets verhullende kleding, uiteraard in de kleur rood, speciaal voor de feestdagen. Wat voor een beeld krijgen mensen dan van vrouwen in het algemeen, dat we allemaal stoeipoezen zijn? En zo niet, dan zijn vrouwen preuts? Wat mij betreft kan het tentoonstellen van naakte vrouwen wel iets minder.
 • Willem van Hattem

  2 maanden geleden
  Wat een moraalridders hier, ik blijf lachen. Niks mis met een paar borsten. Sexistisch? Ach het is maar hoe je het zelf zien wil.
 • Marco Gorter

  2 maanden geleden
  De boeren hebben flink afgedaan voor mij de laatste tijd maar dit is goede / positieve PR. Ik had gelijk een smile op mn gezicht toen ik er langs reed. Het eerste bord gaf een vraagteken boven mn hoofd, het tweede een giga smile!
 1. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.