Brood van Achterhoeks meel dat ‘smaakt als een gebakje’ gaat op voor wereldtitel in Parijs

SILVOLDE/ DIDAM - Een puur Achterhoeks brood, gemaakt van meel dat in de Achterhoek is verbouwd én gemalen, dingt in Parijs mee naar de wereldtitel broodbakken. Het meel komt van rode emmer, een oud tarweras dat in Silvolde is aangeplant. De kwaliteit en smaak zijn uitzonderlijk, zegt oud-bakker Hans Som uit Didam.

0 reacties

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Achterhoek