De Music Meeting Achterhoek bracht muzikanten, producenten en andere betrokkenen bij de muziekindustrie bij elkaar. Zoals de uit Lengel afkomstige Emma Lukassen (midden)
Volledig scherm
PREMIUM
De Music Meeting Achterhoek bracht muzikanten, producenten en andere betrokkenen bij de muziekindustrie bij elkaar. Zoals de uit Lengel afkomstige Emma Lukassen (midden) © Jan Ruland van den Brink

Bruisende Muziek Meeting Achterhoek zonder muziek maar vol inspiratie

DOETINCHEM - De Gruitpoort in Doetichem was zaterdag even het bruisende muzikale hart van de Achterhoek. Een kleine honderd muzikanten, producenten en andere betrokkenen bij de muziekindustrie troffen elkaar op de Muziek Meeting Achterhoek (MMA) en vergaarden inspiratie, informatie en nuttige nieuwe contacten.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    7

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Achterhoek