Volledig scherm
PREMIUM
De voetbalafdeling van SV Epse is na dit seizoen weer op zichzelf aangewezen. © SV Epse

'Combinatievoetbal' van Epse en Gorssel valt uit elkaar

De samenwerking tussen de voetbalafdeling van SV Epse en VV Gorssel is geklapt. Na dit seizoen houdt de Epse Gorssel Combinatie (EGC) op te bestaan. Onder deze vlag komen nu nog vijf samengestelde seniorenteams in actie.  

De voetbalafdeling van SV Epse wilde dat niet vanaf komend seizoen maar het seizoen daarna ook de jeugdteams van beide verenigingen onder de EGC-vlag zouden uitkomen. De ledenvergadering van VV Gorssel stemde onlangs tegen dit voorstel. SV Epse heeft besloten daarom weer op eigen houtje  - wel binnen de omnivereniging - verder te gaan. 

 1. Drummers? Volgens Zutphenaar Aldert Glas zijn dat perfectionisten die niet kunnen dansen
  PREMIUM

  Drummers? Volgens Zutphenaar Aldert Glas zijn dat perfectio­nis­ten die niet kunnen dansen

  Het Koelhuis in Zutphen is op zondag 14 april voor de vierde keer het toneel van de Slagwerkdag. Het zal weer een samenkomst worden van enkele honderden drumgekken. Soortgenoten, idolaat van rollende roffels, strak snaredrumwerk en beukende basdrums. Drummers, het is een volkje op zich. Aldert Glas, drummer, slagwerkdocent en organisator van de Slagwerkdag, reageert op enkele stellingen/vooroordelen over drummers.
 2. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

  Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

  Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Achterhoek