Volledig scherm
PREMIUM
Crescendo Neede in de Bergstraat © Crescendo Neede

Crescendo Neede viert 120-jarig bestaan met concert

NEEDE - De muziekvereniging Crescendo Neede is 120. Een mijlpaal en dat wordt zondag gevierd met een  concert: The Best of Crescendo.

Gerard van Ommeren maakt al zestig jaar deel uit van het harmonieorkest van Crescendo Neede. En zolang ze hem van een toegevoegde waarde voor Crescendo achten gaat hij door. De 77-jarige klarinettist droeg destijds dirigent Jan Vlaswinkel voor als opvolger van Chris Langeveld. Van Ommeren bewaart goede herinneringen aan beide heren en noemt de huidige dirigent Hans Schippers in één adem met diens voorgangers. ,,Net als Hans Schippers waren ook zij muzikale leiders die het orkest naar een hoger niveau tilden.”

  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.

Achterhoek