‘De afvalcrisis in de gemeente Bronckhorst is een proemenpot!’

columnDe afvalcrisis in de gemeente Bronckhorst is een proemenpot! Een fijn Achterhoeks begrip voor de ellende waarin de gemeente verkeert.

De Bronckhorsters dreigen de rekening voor hun voorbeeldig afvalscheiden gepresenteerd te krijgen. Betaalde men in 2013 nog 41 euro, voor dezelfde service - mèt grijze container - is dat nu zo'n 226 euro: een dystopische tariefsexplosie! Je kunt 110 euro terugverdienen door de grijze container weg te doen.

Maar ja, juist voor ouderen en mensen die elke cent moeten omdraaien is de tocht naar de centrale bak voor 2 euro een inbreuk op gemoed, gezondheid en portemonnee.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

Achterhoek