Volledig scherm
De gedumpte kwartels in Winterswijk. © Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk

Dierenambulance maakt zich kwaad over 32 gedumpte kwartels in Winterswijk

WINTERSWIJK - De eigenaar van 32 gedumpte kwartels wordt door de Dierenambulance Doetinchem/ Winterswijk verzocht zich te melden. De man zou de kwartels zaterdagmiddag in de bosjes hebben gegooid bij Klimbos Survival Winterswijk aan de Bataafseweg in Winterswijk.

‘De kwartels zijn door omstanders en ons gevangen', aldus de Dierenambulance. ‘De dieren zijn door ons ook naar een dierenarts gebracht voor onderzoek en behandeling en zitten nu bij een speciale opvang.’

De stichting geeft op haar Facebookpagina een omschrijving van de man en schrijft dat hij rond 15.45 uur langs de Bataafseweg fietste om na het dumpen van de vogels weg te fietsen de Laan van Hilberink in. De Dierenambulance zegt een foto van de man te hebben en die aan de politie te hebben gegeven.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrijding woningnood in hele Achterhoek
    PREMIUM

    Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrij­ding woningnood in hele Achterhoek

    MARIËNVELDE/SILVOLDE Krapte op de woningmarkt. Nauwelijks woningen voor starters en senioren. Veel mensen die het niet lukt een woning te huren of kopen die past bij hun behoefte. Die vraag naar passende woonruimte vraagt volgens ondernemer Stef Beumer van Groenvast BV om een nieuwe aanpak. Om ideeën te delen rondom dit thema wordt op vrijdagochtend 1 november een mini-congres gehouden in het geografische hart van de Achterhoek: Mariënvelde.

Achterhoek