Haaksbergen - Bernard 't Jong en Ruben Jansen zijn druk aan het werk in het voormalige Danspaleis in Haaksbergen. In februari willen ze de voormalige discotheek.die al jaren leegstaat, weer openen. Het wordt een activiteiten- en uitgaanscentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Haaksbergen - Bernard 't Jong en Ruben Jansen zijn druk aan het werk in het voormalige Danspaleis in Haaksbergen. In februari willen ze de voormalige discotheek.die al jaren leegstaat, weer openen. Het wordt een activiteiten- en uitgaanscentrum. © Annina Romita

Discotheek ex-Danspaleis weer open: ‘Openingsfeest wordt een knaller’

EIBERGEN/HAAKSBERGEN - Met een knalfeest willen twee ambitieuze ondernemers de dansvloer in het voormalige Danspaleis weer openen. Als het even kan in februari al.

  1. Berkum overtuigend naar bekerfinale, doek valt voor SVI, asv Dronten doet goede zaken en Batavia’90 kan titel ruiken

    Berkum overtui­gend naar bekerfina­le, doek valt voor SVI, asv Dronten doet goede zaken en Batavia’90 kan titel ruiken

    Het seizoen van Berkum krijgt mogelijk een heel fraai slot, want de Zwollenaren plaatsten zich ten koste van csv Apeldoorn voor de finale van de districtsbeker. Asv Dronten mag na de zege bij WHC eveneens nog hopen op een prijs, terwijl Dieze West een titel kan vergeten. Batavia’90 zette een volgende stap richting het kampioenschap. Voor SVI is het doek definitief gevallen.