Haaksbergen - Bernard 't Jong en Ruben Jansen zijn druk aan het werk in het voormalige Danspaleis in Haaksbergen. In februari willen ze de voormalige discotheek.die al jaren leegstaat, weer openen. Het wordt een activiteiten- en uitgaanscentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Haaksbergen - Bernard 't Jong en Ruben Jansen zijn druk aan het werk in het voormalige Danspaleis in Haaksbergen. In februari willen ze de voormalige discotheek.die al jaren leegstaat, weer openen. Het wordt een activiteiten- en uitgaanscentrum. © Annina Romita

Discotheek ex-Danspaleis weer open: ‘Openingsfeest wordt een knaller’

EIBERGEN/HAAKSBERGEN - Met een knalfeest willen twee ambitieuze ondernemers de dansvloer in het voormalige Danspaleis weer openen. Als het even kan in februari al.

  1. Hento en de jonge honden ‘vretten’ Lochem op in doelpuntrijke Achterhoekse derby

    Hento en de jonge honden ‘vretten’ Lochem op in doelpunt­rij­ke Achterhoek­se derby

    Witkampers-goalgetter Daan Hento (27) en Lochem-raspaard Ruben Boonk (34) promoveerden in 2015 met hun clubs naar de derde klasse. Hento ontwikkelde zich tot de nieuwe spil in een team dat steeds verjongde, maar voor routinier Boonk werd het steeds lastiger om voorin de kar te trekken. In de Achterhoekse derby donderdagavond presenteerden Hento en co Lochem voor de tweede maal dit seizoen de rekening (4-2).

Achterhoek