Volledig scherm
PREMIUM
Antwan Havekes verlaat met zijn winkelkar het tijdelijk onderkomen van Aldi in Vorden. Vanwege de sloop van de supermarkt aan De Bleek, zit de discounter tijdelijk op bedrijventerrein Werkveld. © Arjan Gotink

‘Dit is de Aldi, hier kom je niet voor 38 verschillende soorten kruidenthee’

Boodschappen doen tussen bedrijfsloodsen en fabriekshallen. In Vorden zit het lokale Aldi-filiaal tijdelijk op een bedrijventerrein, vanwege de vernieuwing van het pand in het dorp. De Stentor nam een kijkje.

Wie dezer dagen de winkel van discountsupermarkt Aldi in Vorden betreedt, zal bijna twijfelen of hij niet per ongeluk een filiaal van yuppengrootgrutter Marqt - met vooral vestigingen in het westen van het land - is binnengestapt. De betonnen vloer en laaghangende led-verlichting aan zware metalen draagbalken creëren een industriële, moderne sfeer. Verschil is alleen dat er in het Achterhoekse dorp geen interieurarchitect aan te pas is gekomen. De supermarkt zit tijdelijk in een enorme bedrijfshal, op het lokale bedrijventerrein Werkveld. 

  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.

Achterhoek