Het silhouet van het wachtershuisje van Fort Bretagne op de Hoge Linie in Doesburg; Zo zou het eruit komen te zien. Maar het het bouwwerk komt er niet vanwege een gebrek aan geld en draagvlak onder de Doesburgenaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het silhouet van het wachtershuisje van Fort Bretagne op de Hoge Linie in Doesburg; Zo zou het eruit komen te zien. Maar het het bouwwerk komt er niet vanwege een gebrek aan geld en draagvlak onder de Doesburgenaren. © Gemeente Doesburg

Doesburg ziet voorlopig af van komst ‘duur stalen skelet’ in natuur: geen geld en weinig draagvlak

DOESBURG - Een kunstwerk van 75.000 euro op de Hoge Linie in Doesburg. Eigenlijk had het er al moeten staan, maar vanwege corona en een gebrek aan draagvlak wordt ‘het stalen skelet’ waarschijnlijk nooit geplaatst.

0 reacties

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.