Een ondertussen verdwenen bermmonument bij de oprit van de A18 in Doetinchem waarbij in 2016 een echtpaar om het leven kwam. Archieffoto: Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
Een ondertussen verdwenen bermmonument bij de oprit van de A18 in Doetinchem waarbij in 2016 een echtpaar om het leven kwam. Archieffoto: Jan Ruland van den Brink © JV

Doetinchem wil per geval bekijken of bermmonument kan blijven staan of niet

DOETINCHEM - Kan een bermmonument blijven staan langs de openbare weg na een ongeluk of niet? De gemeente Doetinchem wil in het vervolg in gesprek met nabestaanden. 

0 reacties

 1. Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoekse kleertjes.com
  PREMIUM

  Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoek­se kleertjes.com

  Volgens de nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij kleertjes.com in 's-Heerenberg, dat deze week werd overgenomen door het grote postorderbedrijf. Niemand wordt ontslagen, de vestigingen in de Achterhoek en Hilversum blijven open. Ook aan de eigen, met prijzen bekroonde webshop wordt niet gemorreld. Het postorderbedrijf, dat voor het eerst winst heeft gemaakt, is dolblij met de overname.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Achterhoek