Volledig scherm
PREMIUM
Van der Valk wil een vestiging bouwen aan de afrit aan de A18 in Doetinchem. © ROBIN UTRECHT

Doetinchemse horeca verdeeld over komst Van der Valk

DOETINCHEM - De Doetinchemse horeca is verdeeld over de komst van hotelketen Van der Valk nabij de afrit centrum aan de snelweg A18. Dat blijkt uit een zienswijze ingestuurd door het bestuur van Koninklijke Horeca afdeling Doetinchem. 

‘Een groot aantal leden die zitten in de binnenstad van onze afdeling staan niet negatief tegen de komst van een Van der Valk', staat in de zienswijze van de Doetinchemse horeca-afdeling. Maar, zo staat even verderop, ‘willen we ook onze zorg uiten en erop aandringen dat de gemeente een horecavisie maakt’.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?
    PREMIUM
    Video | Serie

    Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?

    Of het nou gaat om de aanleg van wegen, het laten rijden van treinen of bepalen waar ontwikkelaars woningen bouwen. De invloed van provincies in de regio is voor iedereen voelbaar. Ook komend jaar investeren provincies honderden miljoenen euro's. Desondanks blijft traditiegetrouw de helft van de kiezers weg tijdens de provinciale verkiezingen. ,,De enige manier om dat op te krikken is het invoeren van een opkomstplicht'', denkt hoogleraar Monique Leyenaar.

Achterhoek