Han Ruumpol (l) van Highscan/Indrone en Michel Stoverink (Sportwijzer) in de hal van Sportwijzer, waar indoor met drones kan worden gevlogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Han Ruumpol (l) van Highscan/Indrone en Michel Stoverink (Sportwijzer) in de hal van Sportwijzer, waar indoor met drones kan worden gevlogen. © Marieke Amelink

Dronevliegen als sport in Eibergen: Goed voor ‘vliegende’ teamspirit

EIBERGEN - Corona verandert veel. De sfeer op de werkvloer, nu veel thuis wordt gewerkt. Maar ook wat je sportief nog samen kunt doen. Michel Stoverink van Sportwijzer en Han Ruumpol van dronebedrijf Highscan zijn een samenwerking aangegaan. „Voor een vliegende teamspirit!”

 1. Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’
  PREMIUM
  Interview + Video

  Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’

  Als begin dit jaar alles door corona komt stil te liggen, ontstaat de creatieve drang bij Zwollenaar Bertolf Lentink (Dronten, 1980) en Zwolse zangeres Esther Groenenberg om tóch iets te doen met het Zwols Songwritersgilde. In vier video’s fileren ze bekende nummers zoals Blinding Lights van The Weeknd. ,,Je kunt heel veel leren van het analyseren van andermans liedjes.”
 2. Achterhoekse horeca-ondernemers bereiken Binnenhof en brengen Rutte ‘boodschap van pijn’
  PREMIUM

  Achterhoek­se horeca-onderne­mers bereiken Binnenhof en brengen Rutte ‘boodschap van pijn’

  De horeca-ondernemers Bert van Zijtveld (58) en Alain Schepers (48) hebben hun doel bereikt. In tien dagen liepen ze onder de noemer #HorecaInBeweging van de Achterhoek naar het Binnenhof, waar ze vandaag Mark Rutte een boodschap brachten van veertig horeca-ondernemers. ,,Een boodschap met optimisme, maar ook een met heel veel pijn”, aldus Van Zijtveld, eigenaar van pannenkoekenboerderij De Heikamp in Ruurlo.
 1. In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!
  Play

  In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!

 2. Mink hielp doodgeslagen man (73): 'Heel slecht geslapen'
  Play

  Mink hielp doodgesla­gen man (73): 'Heel slecht geslapen'

Achterhoek