De bakkerij aan de Kloetenseweg in Winterswijk is overgenomen door Knippenborg.
Volledig scherm
De bakkerij aan de Kloetenseweg in Winterswijk is overgenomen door Knippenborg. © ANP XTRA

Eén bakkerij van failliet Graanhuys weer open

WINTERSWIJK – Een van de drie winkels van de vorige week faillietverklaarde bakkerij Het Graanhuys in Winterswijk gaat woensdag weer open. Bakkerij Tonnie Knippenborg uit Lichtenvoorde heeft de inventaris en goodwill van de winkel aan de Kloetenseweg gekocht. Ook de vijf personeelsleden gaan mee naar de nieuwe eigenaar. 

Knippenborg, met een centrale bakkerij in Lichtenvoorde, heeft al zes winkels in Aalten, Dinxperlo, Lichtenvoorde, Gaanderen, Ulft en Varsseveld. Knippenborg levert nu ook brood aan de twee Plus-supermarkten in Winterswijk die eerder hun brood van Het Graanhuys betrokken.

Volgens curator mr. Steentjes was het filiaal Kloetenseweg gezien de ligging midden in een grote woonwijk het meest kansrijk voor een doorstart. ,,Ik ben blij dat we dit zo snel na de sluiting hebben kunnen regelen, want als het langer zou duren, gaat de loop eruit.”

Voor de winkels aan de Kottenseweg en Koningsweg verwacht hij geen interesse. Voor de verkoop van de centrale bakkerij in een huurpand aan de Buys Ballotstraat heeft Steentjes meer tijd nodig.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek