Verkiezingsavond LTO Noord - Achterhoek Noord, met voorzitter Ria Wolters als moderator. Links achter de microfoon Jan Zappeij (Berkellandse Burgerpartij), vooraan aan tafel Eddie van de Steeg (OBL/BBB).
Volledig scherm
Verkiezingsavond LTO Noord - Achterhoek Noord, met voorzitter Ria Wolters als moderator. Links achter de microfoon Jan Zappeij (Berkellandse Burgerpartij), vooraan aan tafel Eddie van de Steeg (OBL/BBB). © Peter Zandee

Eerste verkiezingsdebat bij LTO Noord is voor Berkellandse politici even wennen

HAARLO - ‘Gewoon’ op campagne. Waarbij ieder discreet naar de QR-code op zijn Corona-app wordt gevraagd, maar de ruime zaal voor de rest ruimte biedt aan velen. Met een publiek van zo'n 60 toehoorders beten de vertegenwoordigers van de acht Berkellandse partijen dinsdagavond het spits af voor een serie verkiezingsbijeenkomsten.

  1. Zwembad Ruurlo rijgt records aaneen, mede dankzij het zoute water: ‘Hopen over magische grens te gaan’
    PREMIUM

    Zwembad Ruurlo rijgt records aaneen, mede dankzij het zoute water: ‘Hopen over magische grens te gaan’

    Zwembad De Meene in Ruurlo stevent af op een ‘magische’ bezoekersgrens deze zomer. Waar woensdag het dagrecord van tweeduizend zwemmers al werd verbroken, hoopt bestuurslid Bas Bernauer dat er, over de hele zomer gezien, vijftigduizend bezoekers komen. ,,Een keihard record is dat niet, maar vijftigduizend is wel een magische grens voor ons als zwembad. Het zou héél bijzonder zijn.”

Achterhoek