Volledig scherm
De politie bij het afhaalcentrum in Doetinchem na de overval. © RonV Media

Eigenaar Chinees in Doetinchem verjaagt gemaskerde overvallers

updateDOETINCHEM - Een gewapende overval door twee gemaskerde mannen op het chinees afhaalcentrum New City in Doetinchem is vanavond mislukt doordat de eigenaar ingreep. Hij zou een mes hebben gepakt en de overvallers de zaak uit hebben gejaagd. Niemand raakte gewond, de daders zijn nog voortvluchtig.  

De mannen kwamen rond 21.45 uur de zaak aan de Mozartlaan binnen en eisten geld, onder dreiging met een mes. De eigenaar wist hen echter te verjagen voordat ze konden toeslaan. Er is geen nader signalement van de daders bekend, aldus de politie. 

De politie doet onderzoek en kijkt onder meer of camerabeelden gebruikt kunnen worden van de bewakingscamera van een naastgelegen winkel. 

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Achterhoek