Volledig scherm
PREMIUM
Erik Hagelstein. Foto Joost Hoving © Joost Hoving

Erik Hagelstein: Beste Betty

ColumnDe vaste columnisten van de Gelderlander in de editie Achterhoek zijn voortaan ook online te lezen. Vandaag Erik Hagelstein.

Beste Betty

We krijgen je maar niet te pakken. Doorgaans ben ik niet van de heksenjachten, maar dat een directeur van een sociale dienst die onder vuur ligt zo extreem afwezig is vind ik onbestaanbaar. En dat voor een vrouw die nog niet zo lang geleden op video liet vastleggen dat Laborijn het beste participatiebedrijf van Nederland moest gaan worden.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De suggestie dat De Zwarte Cross moedwillig een club willen buitensluiten, is lachwekkend
    PREMIUM
    column

    De suggestie dat De Zwarte Cross moedwillig een club willen buitenslui­ten, is lachwek­kend

    Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt. De humorloze gevoeligheid die momenteel door Nederland rondwaart, bereikte gisteren een nieuw dieptepunt toen de organisatie van De Zwarte Cross zich genoodzaakt voelde om excuses te maken voor wat teksten. Het festival, dat bekendstaat om zijn maatschappelijke betrokkenheid én satirische uitingen, kreeg zware kritiek te verduren omdat er een bordje en een zeil was opgehangen met de teksten ‘Allah’s afbakbar’ en ‘Leve de Kleurling’.

Achterhoek