Faith bouwt geconcentreerd aan haar zeemonster.
Volledig scherm
PREMIUM
Faith bouwt geconcentreerd aan haar zeemonster. © Arnaud Roelofsz

Faith (11) uit Doetinchem verovert plek in Kids Crew Legoland: ‘Met Lego maak ik dingen die in het echt niet kunnen’

DOETINCHEM / SCHEVENINGEN - Ze behoort met vier andere kinderen tot de allereerste Kids Crew bij Legoland in Scheveningen. En dat heeft de Doetinchemse Faith Zwiers (11 jaar) helemaal aan zichzelf te danken. Hoe? Ze deed wat ze het liefste doet. Met Lego bouwen dat het een lieve lust is. 

0 reacties

 1. Lochem leverde ooit drie topdiplomaten, zo leert de flink opgepoetste historische canon
  PREMIUM

  Lochem leverde ooit drie topdiploma­ten, zo leert de flink opgepoets­te histori­sche canon

  Even een digitaal venstertje aanklikken en je neemt een duik in het verre verleden van Lochem en omstreken. Dat kan al ruim een decennium. Die virtuele reis door de tijd is onlangs flink opgepoetst en uitgebreid. In de Historische Canon van Lochem is nu beduidend meer te lezen en te zien over de geschiedenis van de Achterhoekse plaats. Over drie Lochemse edelmannen bijvoorbeeld, die Nederland vertegenwoordigden in den vreemde.
 2. KAART | Daling aantal besmettingen zet voorzichtig door, maar vlakt af
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Daling aantal besmettin­gen zet voorzich­tig door, maar vlakt af

  De nieuwste corona cijfers laten opnieuw een voorzichtig dalende lijn zien in de regio, maar de daling vlakt wel af. Landelijk blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk en laat een verwaarloosbare stijging zien met gisteren: 21.565 tegenover 21.666 vandaag. Oost Nederland, en dan met name de veiligheidsregio’s Flevoland, IJsselland en Noord- Oost Gelderland, laat in totaal 1975 positieve testen zien, tegenover 1982 gisteren.
 3. Bedrijfsafsplitsing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’
  PREMIUM

  Bedrijfsaf­split­sing wordt razend populair: ‘Het is een Formule 1-race naar een nieuwe toekomst’

  Bedrijfsafsplitsingen zijn hot. Investeerders buitelen over elkaar heen om stukken van succesvolle bedrijven te kopen, weet de Haaksbergse bedrijfseconoom en afsplitsingsexpert Dennis Steur. Hij publiceerde er, midden in die hausse, een handboek over. Dat was volgens hem hoog tijd. ,,Iedereen wil: 1 gedeeld door 2 is 3. Maar daar komt het vaak niet van. Er gaat veel onnodig mis.”

Achterhoek