For better

COLUMN Documentaires over andere landen boeien mij. Ze zijn leerzaam, relativeren je Achterhoekse blikveld en als je naar zo’n land toe wilt, ben je wat voorbereid.

Hoewel, waarom zou je? Als ik sommige Achterhoekers beluister, is het immers nergens ter wereld beter dan in de Achterhoek? Anderen verkondigen die boodschap over de hele wereld, zwaaiend en stickerend met de grolschgroene vlag. Ik vind dat wat gênant, maar ‘t zal aan mij liggen.

Quote

Reizen met een open geest hebben juist het effect dat je met ziel en zaligheid gewaar wordt hoe het in een ander land ìs.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

Achterhoek