Ben en Lin kijken onder het genot van beschuit met Achterhoekse muisjes trots naar hun kersverse dochter Pip
Volledig scherm
Ben en Lin kijken onder het genot van beschuit met Achterhoekse muisjes trots naar hun kersverse dochter Pip © theo kock persfotografie

Geen blauwe of roze, maar groen-witte muisjes op beschuit na bevalling in Achterhoek

DOETINCHEM - Bij het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem hebben ze iets nieuws: na de geboorte van een babytje kunnen kersverse ouders kiezen voor beschuit met groen-witte muisjes, de kleuren van de Achterhoek.

0 reacties

 1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

  Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.
 2. Profvoetbal? John Trentelman vindt amateursport veel leuker: ‘De voetbalwereld is een slangenkuil’
  PREMIUM

  Profvoet­bal? John Trentelman vindt amateur­sport veel leuker: ‘De voetbalwe­reld is een slangen­kuil’

  Met meer dan 500 wedstrijden achter zijn naam is John Trentelman een clublegende van De Graafschap. Toch is dat geen garantie voor een leven vol glitter en glamour. Tegenwoordig staat hij op het veld bij vijfdeklasser Ratti Socii uit Vorden. In dertig jaar heeft hij het gehele Gelderse amateurvoetbal wel gezien. ,,En ik zou het zo over doen, want ik heb er ontzettend veel lol aan.”

Achterhoek