Jos Spijkers op de bank met Zwaan Stam voor hun theaterstuk Ik Wil Jou. Deze voorstelling werd, omwille van de coronamaatregelen, bij Jos thuis opgevoerd en was toegankelijk voor twee mensen per keer.
Volledig scherm
Jos Spijkers op de bank met Zwaan Stam voor hun theaterstuk Ik Wil Jou. Deze voorstelling werd, omwille van de coronamaatregelen, bij Jos thuis opgevoerd en was toegankelijk voor twee mensen per keer. © theo kock persfotografie

Gelderse Bokaal 2021 voor theatermaker Jos Spijkers uit Doetinchem

CULEMBURG - Jos Spijkers heeft maandag de Gelderse Bokaal 2021 gewonnen. De theatermaker en schrijver uit Doetinchem heeft de tweejaarlijkse prijs ontvangen, vanwege zijn rol als pionier voor de cultuursector.

  1. 16 huisartsen in de Achterhoek de dupe van wisseling zorgverzekeraar: ‘We hebben straks minder tijd voor u’
    PREMIUM
    8

    16 huisartsen in de Achterhoek de dupe van wisseling zorgverze­ke­raar: ‘We hebben straks minder tijd voor u’

    Ze noemen zich ‘de speelbal van de zorgverzekeraar’. Zestien huisartsen in de Achterhoek voelen zich sterk benadeeld door zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis. De noodgedwongen wisseling van zorgverzekeraar kan banen kosten en leidt tot minder tijd voor de patiënt, vertelt Anne Roelofsen. Ze is huisarts in Lochem en doet het woord namens zichzelf en haar collega’s.

Achterhoek