Gewonde bij steekincident in Doetinchem houdt lippen stijf op elkaar

update | videoDOETINCHEM - Bij een steekincident in Doetinchem is woensdagavond een jonge man gewond geraakt aan zijn arm. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

Het steekincident vond rond 23.10 uur plaats aan de J.F. Kennedylaan. De politie had  het Julianaplein afgezet en was een buurtonderzoek gestart. Deze werd rond 00.45 uur gestaakt. Het slachtoffer had namelijk woensdagnacht nog geen aangifte gedaan en wilde aan de politie niets kwijt over het incident. De aanleiding van het steekincident en het profiel van de daders blijft dus voorlopig onbekend.

De politie heeft dus ook nog geen verdachten aangehouden. Daarnaast heeft ze nog niet het mogelijke steekwapen gevonden.  Buurtbewoners laten weten dat ze drie jongeren hebben zien wegrennen. Of deze iets met het steekincident te maken hebben is nog niet duidelijk.

Het park in Doetinchem is helemaal afgezet door de politie.
Volledig scherm
Het park in Doetinchem is helemaal afgezet door de politie. © ronvmedia
Het park is door de politie afgesloten
Volledig scherm
Het park is door de politie afgesloten © ronvmedia
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek