Vaccinatielocatie in de Hamelandhal in Lichtenvoorde. De personen op de foto hebben niets te maken met bedreigingen of intimidatie.
Volledig scherm
Vaccinatielocatie in de Hamelandhal in Lichtenvoorde. De personen op de foto hebben niets te maken met bedreigingen of intimidatie. © theo kock persfotografie

GGD Noord- en Oost-Gelderland verbijsterd: medewerkers op priklocaties worden bedreigd en geïntimideerd

Medewerkers van de GGD worden op priklocaties bedreigd en geïntimideerd. Dat stelt de GGD Noord- en Oost-Gelderland in een statement online

4 reacties

 • Melle van der Meulen

  2 maanden geleden
  Om met Yvonne te spreken: waarom wordt iemand boos? Wel eens boa‘s meegemaakt? Ik wel en ik ben geen ‚tuig‘ maar heb mij een enkele keer omgedraaid na hem toegevoegd te hebben dat hij vast en zeker een keer een verkeerde tegen zou komen. Alles heeft twee kanten en voordat ik oordeel, wil ik graag ook de andere kant horen of lezen..‘Not all what you read is what happened‘
 • Ernst van Rossum

  2 maanden geleden
  Dat zijn mensen die kinderen opvoeden tot kopschoppers, meisjes mishandelaars en wat het ergste is ze komen in alle lagen van de bevolking voor
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Kleine kanttekening. De GGD medewerker die de ontvangst deed bij de priklocatie waar ik ben geweest had ook een cursus gastvrijheid en klantvriendelijkheid mogen doen. Was een groot stuk chagrijn, die dacht dat hij het orang-oetan alfamannetje was. Vond die man knap intimiderende in zijn gedrag.
 • Ben van Werven

  2 maanden geleden
  Bedreigingen GGD medewerkers, ambulancepersoneel, brandweermensen. Welk type mens doet zoiets ? Gevolg van onze gedoogpolitiek ? Ben bang van wel. Wordt er treurig van. We keven immers in een fantastisch land !!
 1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

  Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

Achterhoek