Harald en Sandra Brouwer stoppen na anderhalf jaar al met De Tuinkamer. Harald: ,,We wilden er echt iets moois van maken. We hebben niet voor niets zoveel geïnvesteerd in dit hotel-restaurant.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Harald en Sandra Brouwer stoppen na anderhalf jaar al met De Tuinkamer. Harald: ,,We wilden er echt iets moois van maken. We hebben niet voor niets zoveel geïnvesteerd in dit hotel-restaurant.’’ © Ronald Hissink

Harald en Sandra zien Ruurlose horecadroom na anderhalf jaar al uiteenspatten: ‘Dit doet pijn, ik zat te janken’

De droom van Harald en Sandra Brouwer duurde kort. Ze gingen in januari 2021 hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo runnen. Ze kochten de horecazaak van Jos en Ria Weel. We zijn ruim anderhalf jaar verder en De Tuinkamer is alweer verkocht. De Brouwers sluiten op 31 augustus met pijn in het hart de deuren van het hotel-restaurant. Waar ging het mis?

9 reacties

 • E Maaren

  2 maanden geleden
  Sorry hoor, maar een beetje een jank verhaal! Als ondernemer spring je niet zomaar in het diepe. Je weet (afgezien van corona) redelijk wat je kosten zijn toch? Het verhaal over kosten van energie prijs stijging doet mij rillen (ook ondernemer). Dan had je toch een vast contract moeten nemen? Gevalletje...kan net als dit dan dat. Dat is toch niet levensbestendig ondernemen? Ga dan naar een casino en zet alles in op rood!
 • arianne hoogstraten

  2 maanden geleden
  Dit is zoooo eeuwig jammer We kwamen er regelmatig sinds Ria en haar man in de zaak kwamen Na Corona niet meer geweest maar we waren absoluut weer gekomen Dit is echt triest Ik wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd
 • P. Bloemheuvel

  2 maanden geleden
  @Biesemaat . Verspilde moeite om de Jong op te voeden. Geen aandacht geven is beter
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ A.G. de Jong, wederom een belachelijke reactie van u en richting deze mensen nog laag bij de grond ook. Ik zal niet op alle onzin ingaan. Maar met uw opmerking dat de oorlog in Oekraïne niet de onze is laat u zien weinig op te hebben met democratie en leven in een vrije wereld. Denkt u dat Poetin bij de Pools-Oekrainse grens zou stoppen als hem geen strobreed in de weg werd gelegd? Maar u zou de democratie rustig in de uitverkoop doen, alleen om uw huis warm te kunnen stoken.
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Elektra en gas zijn alleen maar omhoog gegaan door het beleid van deze regering! Doordat ze zonodig sancties moesten instellen (die ons meer raken dan Rusland) en we ons met een oorlog moesten bemoeien die niet de onze is. En ook de lockdowns voor Corona waren naderhand nutteloos (niet onderbouwd en geen effect op het aantal besmettingen). Dus ze moeten niet de schuld voor hun ongeluk bij Corona en Poetin leggen, maar bij de regering!
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”