Hendrik Groen.
Volledig scherm
Hendrik Groen. © Victor Meijer

Hendrik Groen zoekt ouderenkoren voor voorstelling in Amphion

DOETINCHEM - Komend theaterseizoen brengt Bos Theaterproducties het boek ‘Zolang er leven is’ van Hendrik Groen naar het theater. De producent is op zoek naar ouderenkoren die willen meespelen en zingen in deze voorstelling, die op 13 februari 2020 in Schouwburg Amphion te zien is.

In Zolang er leven is beleven Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden van de Omanido-club (oftewel de Oud maar niet dood-club) nieuwe avonturen. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. 

Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met de eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Wat Hendrik Groen zoekt? Koren (met circa 15 mannen en/of vrouwen) met leden van boven de 65 jaar zonder podiumangst. E-mailen kan naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl. De selectie zal deze zomer plaats vinden. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek