Hennie van der Most op het terrein, waar hij al tien jaar bezig is een attractiepark te ontwikkelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hennie van der Most op het terrein, waar hij al tien jaar bezig is een attractiepark te ontwikkelen. © Frank de Roo

Hennie van der Most werkt al 10 jaar aan dit pretpark, maar komt niet verder: ‘Altijd weer die regeltjes’

Al jaren voorspelt ondernemer Hennie van der Most uit Gorssel dat zijn attractiepark in Rotterdam binnenkort opent. Maar na tien jaar lijkt dat moment nog steeds ver weg en stapelen de problemen zich op. Gaan de deuren van het pretpark ooit open?

6 reacties

 • JG Visser

  2 maanden geleden
  Vroeger presteerde van de most nog wel een iets maar tegenwoordig is het luchtfietserij hij heeft zeker de centjes op
 • Joost Boswijk

  2 maanden geleden
  Weer het bekende verhaal. Geld is op, dus is het de schuld van de overheid met z’n regeltjes. Bij een ander, Ger Visser bijvoorbeeld, is het de bank. Gegokt en misgegokt, maar de schuld bij jezelf zoeken, ho maar. Er is inderdaad een oerwoud aan regels, maar om nou de veiligheidsregels overboord te zetten, is uiterst dom. En meneer Van de Most: twee graden is een heel groot verschil met een rolstoel.
 • Y.L. Chan

  2 maanden geleden
  Hij geeft helemaal gelijk en dapper,tegen stress, machtsmisbruik de ambtenaar zijn gemeen en pesterijen en heeft geen medelijden met keiharde werkde burgers en ondernemers
 • Saddy de Koning

  2 maanden geleden
  Iedereen maakt weleens fouten. Maar nog steeds heb ik een groot respect voor wat Hennie in zijn leven tot stand heeft gebracht. Aan doorgeschoten burocratie en regelgeving gaat ons land kapot.
 • J Visser

  2 maanden geleden
  Deels heeft hij zeker een punt. Als je alles doet zoals op papier bedacht komt er niks meer van de grond. Maar bij de brand bij de Bonte Wever heeft hij ook kunnen zien dat het negeren van bepaalde regels o.a. bouwbesluit desastreus kan zijn.

Achterhoek