Volledig scherm
PREMIUM
Berry Powel, Guus Hiddink, Simon Kistemaker en Bennie Jolink (vanaf links) tijdens de boekpresentatie van '65 jaar De Graafschap’. © Theo Kock

Hiddink: ‘Op het veld bij De Graafschap? Nee, dat laat ik aan anderen’

boekpresentatieDOETINCHEM - De boekpresentatie van ‘65 jaar De Graafschap’ doet oude tijden herleven. Zelfs wereldburger Guus Hiddink komt er even voor terug naar ‘zijn’ Achterhoek. Een sfeertekening van een avond met een lach én een traan.

Quote

Op de terugweg vanuit Zwolle stonden er vanaf Raalte mensen langs de weg te juichen

Guus Hiddink

Het weerzien is hartelijk. De handdruk gaat gepaard met een dolletje. Guus Hiddink zit met een glimlach naast Simon Kistemaker, op het podium in de bomvolle supporterskantine van De Graafschap.

De twee clubiconen zijn deze woensdagavond als prominenten en ‘entertainers’ aanwezig bij de presentatie van ‘65 jaar De Graafschap’, evenals artiest Bennie Jolink en veel (oud-)trainers en -spelers als Jan Vreman, Eric Redeker, Martijn Meerdink en Berry Powel. 

Het boek telt 360 pagina’s met schitterende foto’s uit de rijke historie van de Doetinchemse voetbalclub. De ‘stoeptegel’ bevat ook twintig bijzondere verhalen, grotendeels opgetekend door Raymond Willemsen, voorheen (27 jaar lang) De Graafschap-clubwatcher van deze krant.

Achterhoek