De douane-slagboom tussen Dinxperlo en Suderwick staat al jaren werkloos omhoog, zelf nu Nederland door Duitsland to 'hochinzidenzgebiet' is verklaard.
Volledig scherm
PREMIUM
De douane-slagboom tussen Dinxperlo en Suderwick staat al jaren werkloos omhoog, zelf nu Nederland door Duitsland to 'hochinzidenzgebiet' is verklaard. © ANP

Hierdoor is er in Duitsland zoveel minder corona: ‘Duitsers zijn gezagsgetrouwer’

BORKEN/ EMMERIK - Terwijl in Nederland volop gediscussieerd wordt over versoepelingen, zoals het heropenen van terrassen en het schrappen van de avondklok, worden in buurland Duitsland de coronaregels juist strenger. Terwijl de infectiecijfers bij de oosterburen veel lager liggen.

2 reacties

  • Wichant Huiskamp

    2 maanden geleden
    Dit stuk is geen antwoord op de vraag: Hierdoor is er in DE zoveel minder Corona. Zwak “Popi Jopi” stuk met een paar meningen van mensen en niet zozeer onderzoek naar oorzaken en feiten. Journalistiek en informatief onwaardig stuk. Overigens het aantal sterfgevallen ligt in DE minimaal een factor 7 hoger terwijl de bevolkingsomvang nog geen 5x NL is Bij gelijke kwaliteit van de gezondheidszorg is dit bevreemdend. Misschien is dit eens echt journalistiek onderzoek waard?
  • reina geerestein

    2 maanden geleden
    het kabinet in nederland maakt alles kapot als ze vorig jaar mei de avondklok hadden ingesteld en de mondkapjes hadden verplicht dan was het nooit zo erg geworden.

Achterhoek