Peter van Heek (Taskforce Centrumplan), Gerwin Starink (voorzitter EOV), Marc Koenders (voorzitter EOV), Piet Hoogers (kwartiermaker) en Peter Stoverink (voorzitter BVBE).
Volledig scherm
PREMIUM
Peter van Heek (Taskforce Centrumplan), Gerwin Starink (voorzitter EOV), Marc Koenders (voorzitter EOV), Piet Hoogers (kwartiermaker) en Peter Stoverink (voorzitter BVBE). © Frans Nikkels

Hoe houd je het leuk en leefbaar in Eibergen?

Hoe houd je het leuk en leefbaar in Eibergen? Niet in je eentje, zoveel staat vast. Onder het motto ‘Waardevol Eibergen’ willen de lokale ondernemers de krachten bundelen van iedereen die het beste voor heeft met dorp en buitengebied.

Het ontbreekt Eibergen niet aan actieve verenigingen en mooie activiteiten. „Het openluchttheater, het zwembad, de kermis, de berkelschippers, de toeristische informatiepunten, noem maar op. In Eibergen zijn heel veel clubs die allemaal proberen er het beste van te maken. Maar ze staan allemaal voor zichzelf”, zegt Peter Stoverink, voorzitter van de Belangenvereniging Bedrijfsterreinen Eibergen (BVBE). „We hebben hier heel veel unieke zaken en evenementen. Die kunnen we veel meer kwaliteit en massa geven door samen op te trekken. Zo zetten we Eibergen weer op de kaart.”

Achterhoek