Jakob Boelens, voorzitter van voetbalvereniging Sportclub Lochem, wil dat de gemeente Lochem meer werk maakt van de capaciteitsproblemen op sportpark De Elze. De voetbalvereniging komt zowel velden als kleedkamers te kort.
Volledig scherm
PREMIUM
Jakob Boelens, voorzitter van voetbalvereniging Sportclub Lochem, wil dat de gemeente Lochem meer werk maakt van de capaciteitsproblemen op sportpark De Elze. De voetbalvereniging komt zowel velden als kleedkamers te kort. © Arjan Gotink

Honderden nieuwe huizen? Bouw ze alsjeblieft op ons sportpark, zegt voorzitter Sportclub Lochem

Meer dan duizend huizen wil de gemeente Lochem de komende jaren laten bouwen. Daarom zijn locaties aangewezen waar nieuwe woonbuurten moeten verschijnen. Bij Sportclub Lochem bestaat teleurstelling over de gekozen plekken. Want: het eigen sportpark is afgevallen. ,,Wij zitten hier te krap. Voor ons was dit een prachtige uitweg geweest.”

1 reactie

  • Brutus Weevers

    2 weken geleden
    weer zo'n voorzitter die het naar de bol is gestegen, 1100 leden, maar ja die zijn niet allemaal spelend lid, en deze voorzitter wil graag alle voetbal naar de zaterdag schuiven, is inderdaad een tendens dat zondagvoetbal minder word en er meer op zaterdag willen spelen, alleen er zijn meer voetbalclubs in de gemeente Lochem, en die willen ook wel eens wat, dus ja Lochem paar kleedlokalen erbij plaatsen en korfbalveld opdoeken en voetbalveld van maken, is goedkoper dan nieuwbouw.