Volledig scherm
De auto van de zwangere vrouw na de aanrijding in Vorden. Verderop de andere beschadigde auto. © GinoPress B.V.

Hoogzwangere bestuurster botst met auto op ander voertuig in Vorden

VORDEN - Een hoogzwangere bestuurster is dinsdagavond op de Zutphenseweg in Vorden met haar auto in botsing geraakt met een andere wagen. Tussen de kruising Strodijk en rotonde Rondweg kwamen de voertuigen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Beide bestuursters bleven waarschijnlijk ongedeerd. 

De vrouw die 36 weken zwanger is, maakte zich volgens onze fotocorrespondent veel zorgen om haar ongeboren kind. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis meegegaan voor controles. De andere bestuurder, een oudere vrouw, kwam ook met de schrik vrij. 

De weg is in beide richtingen afgesloten geweest voor alle verkeer.

 1. Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriendelijkheid is voorbij’
  PREMIUM

  Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriende­lijk­heid is voorbij’

  In diverse chatgroepen van de Farmers Defence Force (FDF) neemt de oorlogstaal en actiebereidheid toe. Maandagavond zal de meest radicale boerengroepering koppen tellen voor een gecoördineerde actie om de voedselvoorziening een week voor kerst in Nederland plat te leggen. ,,We kunnen niet anders’’, zegt veehouder Willeam Schoonhoven (41) uit Beemte-Broekland.
 2. Zutphense Manuela krijgt bibbers en hartkloppingen van cello van 30.000 euro: ‘Ik móét ‘m hebben’
  PREMIUM
  video

  Zutphense Manuela krijgt bibbers en hartklop­pin­gen van cello van 30.000 euro: ‘Ik móét ‘m hebben’

  Boem! Op slag verliefd. Dat werd de Zutphense celliste Manuela Verbeek toen ze bij vioolbouwer Michael van Berkum twee maanden geleden een circa 260 jaar oude Franse cello zag staan. Ze mocht 'm even bespelen en kreeg ‘de bibbers en hartkloppingen’. Manuela wil de cello koste wat kost hebben. Probleempje: hij kost 30.000 euro. En dat heeft ze niet. Manuela houdt een crowdfundingconcert om de cello te bemachtigen.

Achterhoek