Serveersters van Markt 5 in Lichtenvoorde.
Volledig scherm
PREMIUM
Serveersters van Markt 5 in Lichtenvoorde. © Jan Ruland van den Brink

Horeca gedwongen dicht vanwege personeelstekort: ‘Vacatures staan uit, nul reacties’

AALTEN/ WINTERSWIJK - Horecazaken in de Achterhoek blijven op sommige dagen gedwongen dicht vanwege te weinig personeel. ,,Ik krijg nul reacties op mijn vacatures.”

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Milieustrijder Vollenbroek voert actie tegen provincie en omgevingsdiensten, niet tegen fabriek Sibelco in Winterswijk
  PREMIUM
  1

  Milieu­strij­der Vollen­broek voert actie tegen provincie en omgevings­dien­sten, niet tegen fabriek Sibelco in Winters­wijk

  De procedures die milieuactivist Johan Vollenbroek heeft aangespannen over de steengroevefabriek Sibelco in Winterswijk, zijn niet gericht tegen de fabriek zelf. Maar wél tegen de provincie Gelderland en de omgevingsdiensten, die verantwoordelijk zijn voor vergunningverlening en de onderzoeken naar schadelijke uitstoot van de fabriek. ,,Zij doen hun werk niet goed”, stelt Vollenbroek.

Achterhoek